«Cavaliers» Valančūna atgriešanās mačā sagrauj «Raptors»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Trešo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Austrumu konferences finālsērijā trešdien izcīnīja Klīvlendas «Cavaliers» basketbolisti, nonākot viena panākuma attālumā no iekļūšanas līgas finālā.

«Cavaliers» komanda savā laukumā «Quicken Loans Arena» (20 562 skatītāji klātienē) ar rezultātu 116:78 sagrāva Toronto «Raptors» vienību, sērijā līdz četriem panākumiem izvirzoties vadībā 3-2.

Uzvarētājiem Kevins Lovs guva 25 punktus, pa 23 punktiem pievienoja Kairijs Īrvings un Lebrons Džeimss.

Tikmēr «Raptors» sastāvā vien divi spēlētāji sasniedza divciparu skaitli gūto punktu ailītē. Demāram Derouzenam 14 punkti, Kailam Laurijam 13.

Šajā mačā pēc kājas savainojuma sadziedēšanas «Raptors» komandas ierindā atgriezās Lietuvas centrs spēlētājs Jons Valančūns, kurš spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa. Laukumā pavadīto 18 minūšu un 27 sekunžu laikā viņš guva deviņus punktus.

Valančūnam šī bija pirmā spēle sērijā ar «Cavaliers».

Klīvlendas komandas pārsvars cīņas gaitā vienubrīd sasniedza pat 43 punktus. Jau pēc pirmās ceturtdaļas laukuma saimnieki bija priekšā ar 37:19, arī mača turpmākajā daļā nedodot pretiniekam cerības uz pozitīvu rezultātu.

«Cavaliers» bija pārāka visos rādītājos.

Sestā spēle notiks Toronto, kur šajā sērija «Raptors» vēl nav piedzīvojusi zaudējumu.

Tikmēr Austrumu konferences finālsērijā Oklahomasitijas «Thunder» ir 3-1 vadībā pret iepriekšējās sezonas čempionvienību Goldensteitas «Warriors».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu