Tompsona rekordspēlē «Warriors» panāk septīto maču

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Trešo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Rietumu konferences finālsērijā svētdien izcīnīja pašreizējā čempionvienība Goldensteitas «Warriors».

Stīva Kera vadītie «Warriors» basketbolisti viesu laukumā «Chesapeake Energy Arena» (18 203 skatītāji klātienē) ar rezultātu 108:101 pieveica Oklahomasitijas «Thunder», sērijā līdz četrām uzvarām panākot izlīdzinājumu 3-3.

Uzvarētājiem teicamu spēli aizvadīja Klejs Tompsons, kurš guva 41 punktu. Viņš realizēja 11 no izmestajiem 18 trīspunktu metieniem. Ar gūtu 31 punktu, 10 savāktām bumbām zem groziem un deviņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās pēdējo divu sezonu vērtīgākais spēlētājs Stefans Karijs.

Tikmēr «Thunder» rindās līderis Kevins Durants guva 29 punktus, Raselam Vestbrukam 28 un izcīnītas 11 atlēkušās bumbas.

Tompsona realizētie 11 tālmetieni ir NBA izslēgšanas spēļu rekords.

«Pirms ceturtās ceturtdaļas Stefans man teica: šis ir tavs laiks,» ESPN citēts Tompsons. «Ņēmu šos vārdus pie sirds un centos būt agresīvs.»

«Warriors» ceturtajā ceturtdaļā atspēlēja astoņu punktu deficītu, un Tompsons guva 19 punktus.

Nākamo spēli abas komandas aizvadīs pirmdien Ouklendā. Ja «Warriors» izcīnīs uzvaru, tad kļūs tikai par 10. komandu vēsturē, kas atspēlējusies, sērijā atrodoties iedzinēja lomā ar 1-3.

Finālā jau iekļuvusi Klīvlendas «Cavaliers» komanda, kas Austrumu konferences finālsērijā 4-2 pieveica Toronto «Raptors».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu