Šovakar zelta spēle Valmierā. Kura komanda triumfēs LBL?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izšķirīgo, septīto spēli «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijā šodien Valmierā aizvadīs vietējā «Valmiera»/ORDO komanda, kas Vidzemes olimpiskajā centrā uzņems pašreizējo čempionvienību «VEF Rīga». Spēles sākums 19.40, un to tiešraidē pārraidīs kanālā LTV7.

Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir neizšķirts 3-3.

Sestajā spēlē «Arēnā Rīga» sīvā cīņā uzvaru ar 58:56 izcīnīja Roberta Štelmahera vadītā Vidzemes vienība. Pēdējā uzbrukuma tiesības piederēja «VEF Rīga» basketbolistiem, kuriem bija iespēja noslēgt sēriju savā laukumā, bet Džoša Harelsona tālmetiens mērķi nesasniedza.

Dueļa favorīte ir Rīgas komanda.

«Septītajā spēlē mums ir priekšrocības, jo ticu savai komandai. Ticu savam trenerim un tam, ko darām. Esam parādījuši brīžus, kuros spējam būt dominējoši, tāpat bijuši mirkļi, kuros redzami mūsu trūkumi. Ticu, ka pārliecība un motivācija ir ar mums, un ticu, ka nākamajā spēlē to parādīsim. Tāpat ticu, ka mēs dosimies laukumā un izpildīsim iecerēto, lai gūtu uzvaru,» pēc svētdienas mača «VEF Rīga» mājas lapā izteicies viens no pašreizējās čempionvienības līderiem Džošs Bostiks.

«Valmiera»/ORDO LBL finālā iekļuvusi pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē.

«Mums vēl ir, kur pielikt. Otrdien būs kauja,» norādīja Štelmahers.

Pusfināla sērijā «Valmiera»/ORDO sērijā līdz trim uzvarām 3-0 apspēlēja «Liepāja»/«Triobet» komandu, kamēr «VEF Rīga» sīvā cīņā 3-2 bija pārāka pār savu principiālo pretinieku BK «Ventspils».

Iepriekšējā sezonā «VEF Rīga» vienība finālsērijā līdz četrām uzvarām 4-2 pieveica «Ventspils» basketbolistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu