Līdzjutējs nopērk divas biļetes uz NBA spēli par 58 tūkstošiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kāds basketbola līdzjutējs iegādājies divas biļetes par 58 tūkstošiem ASV dolāru uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Rietumu konferences finālsērijas septīto maču, kurā Goldensteitas «Warriors» savā laukumā uzņems Oklahomasitijas «Thunder», vēsta ESPN.

Vienas biļetes cena laukuma malā bija 29 000 dolāru. Augstā cena nebija šķērslis līdzjutējam iegādāties divas sēdvietas.

Atlikušās biļetes, kuras iepriekš nebija pārdošanā, uz spēli izpirka mazāk nekā piecu minūšu laikā. Biļešu cenas bija robežās no 230 līdz 2150 ASV dolāru.

Vidējā biļetes cena uz Rietumu konferences septīto finālspēli ir otra dārgākā septītajās spēlēs pēdējo piecu gadu laikā. Viena biļete vidēji maksā 960 dolāru. 2013. gadā uz Sanantonio «Spurs» - Maiami «Heat» komandas septīto finālmaču tās maksāja 1346 dolāru.

Stīva Kera vadītā «Warriors» vienība «Thunder» uzņems naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika. Rezultāts sērijā ir 3-3.

Ja «Warriors» Ouklendā izcīnīs uzvaru, tad kļūs tikai par 10. komandu vēsturē, kas atspēlējusies, sērijā atrodoties iedzinēja lomā ar 1-3.

Finālā jau iekļuvusi Klīvlendas «Cavaliers» komanda, kas Austrumu konferences finālsērijā 4-2 pieveica Toronto «Raptors».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu