«Knicks» un vēl septiņi klubi gatavo piedāvājumu Durantam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks» komanda ir viena no astoņām vienībām, kas savās rindās vēlas redzēt vienu no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spožākajām zvaigznēm Kevinu Durantu, kurš šajā vasarā kļūs par brīvo aģentu, vēsta ESPN žurnālists Marks Šteins.

27 gadus vecais sportists nule noslēdza sezonu. Viņa pārstāvētā Oklahomasitijas «Thunder» komanda Rietumu konferences finālsērijas septītajā mačā ar 88:96 viesos piekāpās pašreizējai čempionvienībai Goldensteitas «Warriors».

Tā kā Durants kļūs par brīvo aģentu, jau sākušās dažādas spekulācijas par viņa turpmāko karjeru.

Šteins savā «Twitter» kontā paziņojis, ka Durantu savā rīcībā nākamajā sezonā vēlas redzēt Vašingtonas «Wizards», Maiami «Heat», Bostonas «Celtics», Hjūstonas «Rockets», Ņujorkas «Knicks», Losandželosas «Lakers», Sanantonio «Spurs» un «Warriors».

Visas šīs komandas Durantam gatavošot līguma piedāvājumu.

«Pirms 30 minūtēm vai stundas mēs zaudējām spēli. Par jaunu kontraktu vēl neesmu domājis un, kad domāšu, nezinu. Tiešām nezinu,» preses konferencē sacīja Durants.

Tāpat Šteins vēsta, ka Durants, visticamāk, paliks «Thunder» klubā, kurā līdz šim spēcīgākajā pasaules basketbola līgā aizvadījis visas astoņas sezonas. Viņš varētu piekrist divu gadu līgumam ar iespēju pēc gada vienošanos pārskatīt.

Par brīvo aģentu uzbrucējs kļūs 1. jūlijā.

Regulārajā čempionātā Durants piedalījās 72 spēlēs, kurās vidēji guva 28,2 punktus, izcīnīja 8,2 atlēkušās bumbas, veica 5,0 rezultatīvas piespēles un realizēja 50,5% metienus no spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu