Gražulis pagarinājis līgumu ar BK «Ventspils»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bkventspils.lv

BK «Ventspils» pagarinājusi līgumu uz vienu sezonu ar 22 gadus veco centra spēlētāju Andreju Gražuli, vēsta «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) klubs. Kurzemes komandā viņš aizvadījis jau piecas sezonas.

Iepriekšējā LBL sezonā Gražulis laukumā devās 42 spēlēs, no kurām starta piecniekā tika iekļauts 25 mačos.

Vidēji ik mačā viņš guva 8,4 punktus un izcīnīja 6,2 atlēkušās bumbas (labākais rādītājs komandā). Tāpat Gražulim visvairāk izcīnīto atlēkušo bumbu (260) un labākais efektivitātes rādītājs (558).

Parakstot līgumu ar Gražuli, BK «Ventspils» ir līgumi ar šādiem spēlētājiem: ar Kristapu Janičenoku, Māri Gulbi, Arti Ati, Rihardu Lomažu, Andreju Gražuli un aizvadītajā sezonā Liepājai izīrēto Tomu Leimani. Villijam Dīnam ir opcija palikt komandā arī uz nākamo sezonu, taču viņam savs lēmums ir jāpieņem jūnija laikā.

Tāpat vēl ir līgumi visiem treneriem, tostarp galveno treneri Kārli Muižnieku.

Tāpat ir zināms, ka nākamsezon BK «Ventspils» sastāvā vairs nebūs Artjoms Butjankovs, kurš ir pārcēlies uz «Liepāja/Triobet».

Butjankovs «Ventspils» sastāvā aizvadīja trīs sezonas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu