«Warriors» izrāda interesi par Vācijas zvaigzni Novicki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Par Vācijas basketbola zvaigzni Dirku Novicki interesi izrādījusi šīs sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) fināliste Goldensteitas «Warriors» komanda, vēsta Ziemeļamerikas prese.

38 gadus vecais spēka uzbrucējs 1. jūlijā gatavojas kļūt par neierobežoti brīvo aģentu. Līdz ar to viņš sarunām būs pieejams jebkurai līgas komandai, vēsta ESPN.

Ja viņš nekļūs par brīvo aģentu, nākamajā sezonā Novickim būtu 7,6 miljonu eiro vērts līgums ar Dalasas «Mavericks» komandu, kurā viņš aizvadījis visu līdzšinējo karjeru.

Vairāki informācija avoti vēsta, ka par Novicki nopietnu interesi izrāda «Warriors», bet citi plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka vācietis, visticamāk, paliks «Mavericks» vienībā, kurā varētu noslēgt savu karjeru.

213 centimetrus slaidais Novickis 2007. gadā tika nosaukts par NBA sezonas vērtīgāko spēlētāju, 2011. gadā viņš «Mavericks» rindās kļuva par NBA čempionu un izpelnījās finālsērijas vērtīgākā spēlētāja godu.

Par brīvo aģentu ar 1. jūliju kļūšot arī Hjūstonas «Rockets» centrs Dvaits Hovards, kurš gatavs atteikties no 20,5 miljonu eiro vērtā līguma. Viņš par to jau informējis kluba vadību.

Iepriekš izskanēja informācija, ka Hovards varētu nonākt Kristapa Porziņģa pārstāvētajā Ņujorkas «Knicks» komandā, bet pēdējā laikā šādas runas nav bijušas. Tikmēr par brīvajiem aģentiem no Ņujorkas kluba kļūšot Ārons Aflalo un Deriks Viljamss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu