«Knicks» lūko pastiprināt sastāvu ar centra spēlētāju Noā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» vadība komandas sastāvam cer piesaistīt Francijas centra spēlētāju Žoakimu Noā, vēsta «New York Post».

«Knicks» vadība 31 gadu vecajam basketbolistam saskata vietu komandas starta piecniekā.

Nesen maiņas darījuma rezultātā «Knicks» atstāja pamatsastāva centra spēlētājs Robins Lopess. Savukārt jaunieguvums Deriks Rouzs izteicies, ka viņš labprāt spēlētu vienā vienībā ar Noā, ar kuru iepriekš pārstāvēja Čikāgas «Bulls».

Noā šajā vasarā noslēgsies līgumsaistības ar «Bulls», un viņš Čikāgas komandā nevēloties palikt.

Jūnija pirmajā pusē Ziemeļamerikas mediji vēstīja, ka Noā varētu karjeru turpināt Minesotas «Timberwolves», kuru vada bijušais «Bulls» galvenais treneris Toms Tibodo, kura vadībā Francijas centrs 2013./2014. gada sezonā tika atzīts par NBA labāko aizsardzības spēlētāju.

Tiesa, pēdējos gados Noā nomocījuši savainojumi un viņš vairs nerāda tik labu sniegumu kā iepriekš. Aizgājušajā sezonā viņš piedalījās vien 29 mačos.

Tāpat «Knicks» lūko iegūt uzbrūkošo aizsargu, kam būtu jāieņem vieta sākuma sastāvā blakus Noā, Karmelo Entonijam, Porziņģim un Rouzam. Šobrīd «Knicks» līgumsaistības ir ar pieciem spēlētājiem.

Vēl Ziemeļamerikas prese ziņo, ka «Knicks» vadība plāno tikties ar vienu no šīs vasaras pieprasītākajiem brīvajiem aģentiem - Kevinu Durantu, kas līdz šim pārstāvēja Oklahomasitijas «Thunder».

Tiek vēstīts, ka Goldensteitas «Warriors» un Sanantonio «Spurs» 27 gadus vecajam basketbolistam jau izteikušas konkrētu piedāvājumu. Lielāka iespējamība pastāv, ka viņš paliks «Thunder» komandā.

Regulārajā čempionātā Durants piedalījās 72 spēlēs, kurās vidēji guva 28,2 punktus, izcīnīja 8,2 atlēkušās bumbas, veica 5,0 rezultatīvas piespēles un realizēja 50,5% metienus no spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu