NBA tenkas: Pau Gasols varētu pievienoties Ņujorkas «Knicks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pieredzējušais Spānijas spēka uzbrucējs/centra spēlētājs Pau Gasols savu karjeru varētu turpināt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Ņujorkas «Knicks», kuru pārstāv talantīgais latvietis Kristaps Porziņģis, vēsta ESPN.

35 gadus vecais Gasols kļūs par brīvo aģentu un atstās Čikāgas «Bulls» vienību, kurā aizvadīja iepriekšējās divas sezonas. Līdz ar to spānis būs pieejams sarunām jebkurai komandai.

Nesen «Bulls» rīcībā maiņas darījuma rezultātā nonāca bijušais «Knicks» komandas centra spēlētājs Robins Lopess.

Tiek ziņots, ka Gasols varētu kļūt par Porziņģa komandas biedru, turklāt «Knicks» tieši meklē pamatsastāva centra spēlētāju. Iepriekš izskanēja ziņas, ka no «Bulls» Ņujorkā varētu nonākt Francijas centrs Žoakims Noā.

Gasolam ir cieša saikne ar «Knicks» kluba prezidentu Filu Džeksonu, kurš trenēja Spānijas basketbolistu, kad vadīja Losandželosas «Lakers» vienību.

«Fils un Pau ir ļoti tuvi, un «Knicks» viņu gribēja sastāvā 2014. gadā,» norādīja ESPN Īans Baglijs.

«Knicks» komandai no «Bulls» pievienojās Deriks Rouzs, un netiek izslēgts arī viņa faktors Gasola iespējamai pārcelšanās versijai uz Ņujorku.

Netiek izslēgts vēl viens variants, proti, Gasola pievienošanās Sanantonio «Spurs» komandai. Ja kluba leģenda Tims Dankans nolems beigt karjeru, Gasols būtu labs viņa aizstājējs. Tiesa, šī ir neoficiāla informācija, par kuru vēsta Ziemeļamerikas prese.

Gasols aizvadīja lielisku sezonu. Vidēji mačā viņš guva 16,5 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas zem groziem un veica divus blokus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu