«Žalgiris» neturpinās sadarbību ar Vecvagaru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: 15min/Scanpix

Lietuvas basketbola flagmanis Kauņas «Žalgiris» pārtraucis līgumsaistības ar latviešu saspēles vadītāju Kasparu Vecvagaru, vēsta vienības mājas lapa.

Kopā ar 22 gadus veco Vecvagaru atbrīvoti arī Olivjē Hanlans un Džeroms Rendls.

Pagājušajā gadā «Žalgiris» ar Vecvagaru noslēdza līgumu pēc sistēmas 1+1, taču tagad abu pušu ceļi šķīrušies.

«Paldies Kasparam par viņa centieniem, sirsnīgo darbu un veltītajām pūlēm kluba labā,» sacīja «Žalgiris» direktors Pauļus Motejūns.

Lietuvas komandā Vecvagars nonāca 2013. gadā, taču, savainojumu nomocīts, nespēja izkarot stabilu vietu sastāvā. Nopietnu kājas traumu dēļ viņš gandrīz divus gadus basketbolu nespēlēja.

Iepriekšējā sezonā Vecvagars piedalījās 14 ULEB Eirolīgas spēlēs, kurās vidēji guva 3,4 punktus un izpildīja 1,1 rezultatīvu piespēli, bet Lietuvas čempionātā viņš laukumā devās 32 mačos, kuros guva 5,7 punktus un veica 1,2 piespēles partneriem.

Vecvagars pretendēja uz vietu Latvijas izlases sastāvā dalībai Riodežaneiro olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, taču nespēja izkarot vietu Ainara Bagatska vadītās vienības divpadsmitniekā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu