Tairons Lu: Nesaprotu cilvēku sacelto traci Duranta jautājumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Čempionvienības Klīvlendas «Cavaliers» galvenais treneris Tairons Lu pilnībā atbalsta Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes Kevina Duranta lēmumu pievienoties Goldensteitas «Warriors» komandai un nesaprot cilvēku sacelto ažiotāžu.

«Cilvēki par Duranta izvēli kļuvuši vai traki. Pats esmu bijis basketbolists un treneris. Varu teikt, ka, ja viņš ir brīvs, tas nozīmē, ka ir brīvs un var darīt visu ko vēlas,» izdevumā «Beacon Journal» citēts «Cavaliers» galvenais treneris.

Durants tiek uzskatīts par vienu no šā brīža pasaules labākajiem basketbolistiem. Viņš visu savu līdzšinējo karjeru bija aizvadījis Oklahomasitijas «Thunder», bet šajā vasarā ar «Warriors» noslēdza vienošanos pēc sistēmas 1+1. Pirms otrās sezonas Durantam būs iespēja izvēlēties turpināt sadarbību vai ne.

«Kevins izvēlējās karjeru turpināt Goldensteitā - tā ir viņa izvēle,» norādīja Lu.

Aizgājušajā sezonā regulārajā čempionātā Durants vidēji mačā guva 28,2 punktus, savāca 8,2 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 5,0 rezultatīvas piespēles partneriem.

«Kad spēlētāji tiek aizmainīti uz citām komandām, neviens par to traci neceļ. Bet, kad basketbolists pats izvēlas komandu, tad visus tas sāk uztraukt. Es to nesaprotu. Man patīk Duarnts un es viņu atbalstu,» teica Lu.

2014. gadā Durants tika nosaukts par līgas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu