«Thunder» Vestbrukam piedāvās maksimālo līgumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Oklahomasitijas «Thunder» savam līderim Raselam Vestbrukam grasās piedāvāt iespējami maksimālo līgumu, vēsta Ziemeļamerikas sporta mediju gigants ESPN.

Šāda iespēja radusies, jo komandas aizsargs Dions Veiters gatavojas pievienoties Maiami «Heat» komandai, līdz ar to atbrīvojot algu griestu summu par 14 miljoniem ASV dolāru.

27 gadus vecais Vestbruks pēc 2016./2017. gada sezonas kļūs par brīvo aģentu.

«Thunder» vadība plāno piedāvāt viņam iespējami maksimālo līgumu. Ja Vestbruks no šā piedāvājumu atteiksies, Oklahomasitijas klubs izskatīs iespēju viņu aizmainīt uz citu vienību.

Iepriekš izskanējusi informācija par Vestbruka iespējamo došanos uz Bostonas «Celtics». Tikušas minētas arī citas komandas.

Aizgājušās NBA regulārās sezonas čempionātā Vestbruks vidēji mačā guva 23,5 punktus, izcīnīja 7,8 atlēkušās bumbas un veica 10,4 rezultatīvas piespēles partneriem. Savukārt izslēgšanas spēļu turnīrā viņš vidēji spēlē izcēlās ar 26,0 punktiem, 6,9 bumbām zem groziem un 11,0 rezultatīvām piespēles.

«Thunder» komandu šajā vasarā atstāja cits līderis Kevins Durants, kurš izvēlējās karjeru turpināt Goldensteitas «Warriors» vienībā.

Tikmēr par karjeras beigšanu paziņojis 31 gadu vecais Krievijas centra spēlētājs Aleksandrs Kauns, kas iepriekšējā sezonā Klīvlendas «Cavaliers» sastāvā kļuva par NBA čempionu.

Vēl Ziemeļamerikas prese ziņo, ka «Cavaliers» vienojusies par jaunu piecu gadu līgumu ar komandas galveno treneri Taironu Lu. Viņš šajā laikā nopelnīs 35 miljonus ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu