ASV basketbolisti sagrauj Ķīnas izlasi ar 50 punktu pārsvaru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

ASV basketbola izlase, gatavojoties Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm, ar rezultātu 107:57 Ouklendā sagrāva Ķīnas valstsvienību.

Rezultatīvākais spēlētājs uzvarētāju rindās ar gūtu 21 punktu bija Demarkuss Kazinss, viņam arī 11 atlēkušās bumbas zem groziem. Vēl 20 punktus ASV labā guva Kristapa Porziņģa komandas biedrs Ņujorkas «Knicks» vienībā Karmelo Entonijs, 15 punktus pievienoja Klejs Tompsons.

Ķīnas komandā divciparu skaitli punktu ailītē uzrādīja trīs basketbolisti.

Amerikāņi pretiniekam pirmajā puslaikā ļāva gūt vien 24 punktus. Laukuma saimnieki dominēja no spēles pirmās līdz pēdējai minūtei, vietējos līdzjutējus priecējot ar efektīvām epizodēm.

Spēli klātienē «ORACLE Arena» noskatījās 19 596 skatītāji.

Šajā arēnā savas mājas spēles aizvada viena no pēdējo gadu spēcīgākajām Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandām Goldensteitas «Warriors». Pirmais iznāciens Ouklendas publikas priekšā, kā savējam bija Kevinam Durantam.

Abām komandām šī bija otrā pārbaudes spēle. Pirms divām dienām ASV pretinieku sagrāva ar gandrīz identisku rezultātu - 106:57.

Ķīna ar ASV vienā apakšgrupā spēlēs Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu