Porziņģis īrēs «penthouse» dzīvokli Manhetenā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Talantīgais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš pārstāv Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Ņujorkas «Knicks», īrēs «penthouse» jeb jumta stāva apartamentus Manhetenas rietumos, Ņujorkā, vēsta laikraksts «New York Post».

71 stāvu augstajā debesskrāpī dzīvokļa īre maksā 7200 eiro mēnesī. Šajā pašā ēkā atrodas NBA standartiem atbilstoša izmēra basketbola zāle, kurā vasaras sākumā trenējās Porziņģa komandas biedrs Karmelo Entonijs, kurš kopā ar ASV izlasi piedalīsies nākammēnes gaidāmajās olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro.

Porziņģis šajā ēkā īrēs vēl divus dzīvokļus saviem brāļiem Mārtiņam un Jānim. 20 gadu vecais basketbolists vēlējies, lai ģimenes locekļi būtu viņam pēc iespējas tuvāk.

No dzīvokļa paveras pilsētas panorāmas skats, arī uz upi. Tajā logi ir no grīdas līdz griestiem un dzīvoklī atrodas šefpavāra virtuve, spa vannasistaba. Ēkā ir sporta zāle, spa, bērnu spēļu istaba, biljarda istaba, kafejnīca un trīs baseini.

ESPN vēsta, ka Porziņģim ir saglabāts arī dzīvoklis, kurš atrodas netālu no «Knicks» treniņu zāles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu