BK «Jēkabpils» ar Pāvela Veselova pievienošanu noslēdz komandas komplektēšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BK Jēkabpils

Basketbola klubs «Jēkabpils» ir vienojies par sadarbības turpināšanu ar Pāvelu Veselovu, līdz ar to komandas komplektēšanas process ir noslēdzies un «lūši» treniņus aizvada pilnā sastāvā.

«Priecājos, ka klubs piedāvāja man atgriezties, te ir forši līdzjutēji, un komandai ir augsti mērķi. Mums ir labs materiāls, un mēs varam daudz ko sasniegt. Tikai jāstrādā! Centīšos palīdzēt komandai, cik vien spēšu,» apņēmības pilns ir Pāvels Veselovs.

Veselovam šī būs ceturtā sezona, valkājot «Jēkabpils» krāsas, viņš pielicis roku arī abu komandas «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas medaļu izcīnīšanā. 207 cm garais uzbrucējs 2015./2016. gada «Aldaris» LBL sezonā aizvadīja 24 mačus, katrās spēlē laukumā pavadīja vidēji sešpadsmit ar pusi minūtes un guva vidēji 5,4 punktus un izcīnīja 2,9 bumbas zem groziem. Savukārt «Triobet» Baltijas Basketbola līgā deviņās spēlēs gulbenietis vidēji piecpadsmit minūtēs iekrāja 4,9 punktus un izcīnīja 2,4 atlēkušās bumbas.

«Pāvels ir spēlējis gan Latvijas vīriešu izlasē, gan ārzemēs, gan bijis Latvijā vadošajos klubos. Viņam ir pieredze un meistarība, un mums vajadzēja vēl vienu garo spēlētāju. Tādēļ arī pagarinājām sadarbību,» basketbolista atgriešanos Jēkabpilī komentē BK «Jēkabpils» galvenais treneris Rūdolfs Rozītis.

Rozītis apstiprina, ka komanda ir izveidota un papildinājumi vairs netiek meklēti: «Šobrīd ir atlasīti tādi vīri, kādi mums vajadzīgi. Prakse ne vienmēr sakrīt ar teoriju, tādēļ kaut ko prognozēt nebūtu prātīgi, tomēr es neesmu plānojis veikt kādas izmaiņas, esmu pārliecināts par šo divpadsmitnieku.»

Komandā ir divpadsmit spēlētāju, un visi ir latvieši. Rozītis: «Sākumā apzināti skatījāmies uz latviešu spēlētājiem, tad skatījāmies, kurus varam atļauties vai kuru vēlmes sakrīt ar mūsu iespējām, un lūk – iznākums! Lielākais pluss ir tas, ka lielākā daļa basketbolistu jau ir spēlējuši Jēkabpilī, ir izveidojusies savstarpējā sapratne, un ir ielikti stabili pamati saliedētam kolektīvam.»

BK «Jēkabpils» komanda nākamajā sezonā: Renārs Magone, Jurijs Aleksejevs, Jānis Antrops, Kristaps Miglinieks, Artūrs Vītiņš, Mikus Sokolovs, Oskars Virsis, Edgars Štelmahers, Andrejs Šeļakovs, Roberts Stumbris, Rinalds Sirsniņš un Pāvels Veselovs. Galvenais treneris – Rūdolfs Rozītis, trenera asistents – Gunārs Gailītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu