«Knicks» saspēles vadītājs Rouzs: Mēs varam uzvarēt visās 82 spēlēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» saspēles vadītājs Deriks Rouzs uzskata, ka vienībai ir pa spēkam uzvarēt visās 82 regulārā čempionāta spēlēs.

27 gadus vecais Rouzs no Čikāgas «Bulls» uz Ņujorkas «Knicks» tika aizmainīts šīs vasaras sākumā.

«Šobrīd es sevi gatavoju kaut kam lielam,» «Yahoo Sports» citēts Rouzs. «Uzskatu, ka varam uzvarēt visās spēlēs. Tas priekš NBA būtu retums.»

Šobrīd NBA apskatnieki prognozē, ka «Knicks» vienība iekļūšot izslēgšanas mačos. Komandai esot pat labas iespējas aizkļūt līdz Austrumu konferences finālam.

Rouzs 2011.gadā tika nosaukts par NBA regulārā čempionāta vērtīgāko spēlētāju, bet pēc tam viņu sāka vajāt nopietni savainojumi, kas līdz šim brīdim viņam ir liedzis atkal demonstrēt augstvērtīgāko sniegumu. Tiesa, pēc ilgāka pārtraukuma saspēles vadītājs ir aizvadījis gana pilnvērtīgu sezonu, jo 66 spēlēs viņš caurmērā guva 16,4 punktus un veica 4,7 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu