BK «Ventspils» sastāvā atgriežas arī Kempbels

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bkventspils.lv

Basketbola klubā «Ventspils» atgriezies viens no visu laiku komandas labākajiem leģionāriem Folerins Kempbels, vēsta vienības mājas lapa. Līgums parakstīts uz vienu sezonu.

30 gadus vecais Kempbels BK «Ventspils» sastāvā spēlēja jau 2012./2013. gada sezonā, kad viņš ar vidēji spēlē gūtajiem 12,8 punktiem kļuva par komandas rezultatīvāko spēlētāju. Toreiz Kurzemes komanda izcīnīja Baltijas Basketbola līgas (BBL) čempiontitulu.

Pēc pavadītās sezonas Ventspilī, Kempbels atgriezās Itālijā, kur bija spēlējis pirms pievienošanās BK «Ventspils». Kempbels pārstāvēja «Enel Basket Brindsi» un regulāro sezonu pabeidza piektajā vietā. Brindsi komandas sastāvā Itālijas čempionātā Kempbelam 33 spēles un vidēji ik mačā gūti 8,7 punkti.

2014./2015. gada sezonu Kempbels iesāka Vācijas Bundeslīgas klubā «MHP Riesen» no Ludvigsburgas, kurā paspēja aizvadīt vien septiņas spēles, kurās ik mačā tika gūti 7,6 punkti. Sezonas otrajā pusē Kempbels vēlreiz atgriezās Itālijā lai pievienotos A sērijas komandai «Orlandi Basket». Šajā komandā viņam deviņas spēles un 8,4 punkti vidēji mačā.

Iepriekšējā sezonā Kempbels bija atrodams jau Polijā, kur pārstāvēja «Energa Czarni Slupsk». Šajā komandā viņam Polijas čempionātā 37 spēlēs 9,4 punkti, 2,9 rezultatīvas piespēles un 3,7 izcīnītās atlēkušās bumbas.

Kempbela pārstāvētā komanda Polijas čempionāta regulāro sezonu pabeidza piektajā vietā. Ceturtdaļfināla sērijā līdz trīs uzvarām tā pārspēja Toruņas komandu, bet pusfinālā ar 0-3 zaudēja nākamajai čempionei «Stelmet».

Panākot vienošanos ar Kempbelu, BK «Ventspils» ir līgumi vēl ar šādiem spēlētājiem: Kristapu Janičenoku, Māri Gulbi, Arti Ati, Rihardu Lomažu, Andreju Gražuli, Aigaru Šķēli, Tomu Leimani, Edgaru Zeļoni, Čeiku Mbodžu, Māri Ziediņu, Villiju Dīnu un Ronaldu Zaķi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu