«Valmiera»/ORDO un «VEF Rīga» uzvar pirmssezonas pārbaudes spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Pagājušās sezonas Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālistes «Valmiera»/ORDO un «VEF Rīga» ceturtdien guva uzvaras pārbaudes spēlēs pirms jaunās sezonas.

Valmierieši ar 84:76 pārspēja «Latvijas Universitāti» (LU), iespaidīgu sniegumu nodemonstrējot 31 punktu guvušajam Jānim Kaufmanim. Vēl 20 punktus uzvarētājiem sameta Mārtiņš Laksa, talantīgais Rinalds Mālmanis izcēlās ar 13 punktiem, bet kanādiešu centra spēlētājs Moriss Vokers savā debijā tika pie 11 punktiem un 14 bumbām zem groziem.

Tikmēr «VEF Rīga» ar 88:79 (24:22, 24:12, 21:20, 19:25) pieveica «Ogre»/«Kumho Tyre», uzvarētājiem 19 punktus sametot Kristoferam Ričardsam, bet attiecīgi 13 un 12 punktus gūstot Kasparam Vecvagaram un Mārtiņam Meieram. Savukārt ogrēniešu rindās 19 punktus iemeta Kārlis Apsītis, 13 punktus guva Jānis Pozņaks, bet ar 11 punktiem izcēlās Gints Antrops.

Zīmīgi, ka trīs no šīm komandām savas iepriekšējās pārbaudes spēles aizvadīja pret Krievijas vienību «Samara» - trešdien «VEF Rīga» šos pretiniekus uzvarēja ar 75:72, otrdien valmierieši zaudēja ar 71:88, bet pirmdien Ogres vienība cieta neveiksmi ar 77:92.

Ar jauno sezonu LBL čempionātam dots «OlyBet» sporta bāra nosaukums. Tajā startēs desmit komandas - «Valmiera»/ORDO, «VEF Rīga», «Ventspils», «Liepāja»/«Triobet», «Jūrmala»/«Fēnikss», «Valka»/«Valga», «Jēkabpils», «Barons», «Ogre»/«Kumho Tyres» un «Latvijas Universitāte».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu