Rouzs: Vienmēr meklēšu veidus, kā nogādāt bumbu Porziņģim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas «Knicks» saspēles vadītājs Deriks Rouzs treniņnometnes laikā norādījis, ka meklēs veidus, kā nogādāt bumbu Latvijas basketbolistam, kuru uzskata par ļoti talantīgu spēlētāju.

«Es vienmēr meklēšu veidus, kā nogādāt bumbu Porziņģim,» kluba pārstāvji citē Rouzu, kuram šī būs pirmā sezonā «Knicks» sastāvā. «Neesmu savtīgs basketbolists.»

Šobrīd risinās «Knicks» komandas treniņnometne. Vienība starpsezonā piedzīvoja būtiskas izmaiņas sastāvā, kā arī vadībā. Pirmo sezonu pie komandas stūres būs Džefs Hornačeks, kurs veltījis labus vārdus Latvijas garā gala basketbolistam.

«Nokļūstot Ņujorkā, esmu ieguvis daudzas un dažādas variantu iespējas. Porziņģis var spēlēt ar muguru pret grozu, ir labs piespēlētājs un meistarīgs basketbolists. Viņš ir ļoti talantīgs puisis. Varam spēlēt daudzpusīgi,» norādīja Rouzs, kurš 2011. gada sezonā tika atzīts par līgas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. Pēcāk gan viņu Čikāgas «Bulls» rindās nomocīja savainojumi, kas liedza pilnībā demonstrēt savu labāko sniegumu.

Pats Porziņģis mediju dienā pastāstīja, ka šajā vasarā daudz strādājis pie dribla tehnikas un attīstījis ķermeņa lejasdaļu, kurai līdz šim nepievērsa tik nopietnu uzmanību.

Daļa ietekmīgi Ziemeļamerikas basketbola apskatnieki uzskata, ka «Knicks» komandai gaidāmajā sezonā būtu pa spēkam izcīnīt vismaz 50 uzvaru un iekļūt izslēgšanas spēļu turnīrā. Tiesa, sastāvā ir vairāki traumatiski spēlētāji, tajā skatā Rouzs, Žoakims Noā un arī līderis Karmelo Entonijs, kas pēdējos gados savainojumu dēļ izlaidis visai daudz spēļu.

Lielas cerības tiek saistītas tieši ar otrgadnieku Porziņģi.

Gatavošanās ciklā jaunajai sezonai «Knicks» aizvadīs sešas pārbaudes spēles. Regulāro turnīru Ņujorkas basketbolisti sāks 25. oktobrī izbraukumā pret čempionvienību Klīvlendas «Cavaliers».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu