«Valmiera/ORDO» sastāvam pievienojas saspēles vadītājs Pjurifojs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas čempionvienība «Valmiera/ORDO» komandas sastāvu papildinājusi ar amerikāņu saspēles vadītāju Kārsonu Pjurifoju (Carson Puriefoy), kuram šī būs debija Eiropas basketbolā, TVNET informēja basketbola komanda.

22 gadus vecais un 183 cm garais amerikāņu saspēles vadītājs Kārsons Pjurifojs iepriekšējos četrus gadus pavadījis NCAA čempionātā, spēlējot «Stony Brook» universitātē.

Pagājušajā sezonā aizsargs bija viens no komandas līderiem, palīdzot «Stony Brook» pirmo reizi izcīnīt Amerikas Austrumu konferences čempionu titulu. Pateicoties šim sasniegumam Pjurifoja komanda iekļuva «Marta trakumā», kur piekāpās slavenajai Kentuki universitātei.

«Valmiera/ORDO» jaunais saspēles vadītājs pērn bija savas komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs ar vidēji 14,9 gūtiem punktiem, kā arī izdarīja 3,2 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,2 atlēkušās bumbas zem groziem.

Pjurifoja «arsenālā» ir ass un ātrs caurgājiens, pēc kura aizsargs var gūt grozu pats vai arī izdarīt piespēli brīvam komandas biedram. Tāpat basketbolists ir bīstams no tālmetiena līnijas, pagājušajā sezonā realizējot trīs punktu metienus ar 40% precizitāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu