Porziņģis sezonu sāk ar 16 punktiem un sagrāvi pret čempioniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ar zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulāro čempionātu otrdien sāka latviešu spēlētāja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks» komanda.

Aizvadītajā mačā «Knicks» ar rezultātu 88:117 viesos cieta smagu sakāvi pret čempionvienību Klīvlendas «Cavaliers».

Latvietis laukumā pavadīja 32 minūtes un 48 (ilgākais spēles laiks komandā), kuru laikā guva 16 punktus (1p. 3/6, 2p. 2/8, 3p. 3/5).

Tāpat Porziņģis izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, pārķēra vienu bumbu, bloķēja divus metienus, pieļāva divas kļūdas, saņēma piecas personiskās piezīmes un cīņu pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -20, kas bija sliktākais «Knicks» rindās.

Rezultatīvākais «Knicks» komandā ar 19 punktiem bija Karmelo Entonijs, bet 17 punktus pievienoja Deriks Rouzs.

Tikmēr «Cavaliers» vienībā ar 29 punktiem izcēlās Karijs Ērvings, bet Kevins Lavs atzīmējās ar 23+12. Līderis Lebrons Džeimss guva 19 punktus, veica 14 piespēles un savāca 11 bumbas zem groziem.

Pirms mača svinīgā ceremonijā Klīvlendas «Cavaliers» basketbolisti saņēma NBA čempionu gredzenus.

Porziņģis otrdien pirms spēles oficiāli paziņoja par sponsora līguma parakstīšanu ar slaveno Vācijas sporta ekipējuma kompāniju «adidas».

Nākamo NBA maču «Knicks» aizvadīs naktī uz svētdienu, spēkojoties ar Memfisas «Grizzlies» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu