Porziņģis kritizē komandas sniegumu aizsardzībā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Ņujorkas «Knicks» pēc vasarā veiktajām lielajām sastāva pārmaiņām vēl ir daudz vietas progresam, uzskata latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis.

Jaunās NBA sezonas atklāšanas mačā otrdien Porziņģis iemeta 16 punktus, tomēr «Knicks» ar viesos ar 88:117 cieta bezierunu zaudējumu līgas pagājušās sezonas čempionei Klīvlendas «Cavaliers».

Ja pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā cīņā, otrajā pretinieki bija ievērojami pārāki.

«Viņi sāka realizēt metienus, kurus nevarēja trāpīt pirmajā puslaikā, skatītāji viņu atbalstīja, bet mēs nepaveicām to, kas nepieciešams, neatgriezāmies aizsardzībā,» zaudējumu atcerējās Porziņģis, paužot, ka «Knicks» komandai nepieciešams trāpīt savus metienus. «Mums vēl ir daudz kur augt kā komandai. Jāmeklē saikne uzbrukumā, bet jau tagad jākļūst labākiem aizsardzībā.»

Porziņģis jaunās sezonas pirmajā mačā tika pie vairākiem brīviem metieniem un latvietis atzina, ka tas ir tieši «Knicks» zvaigžņotā sastāva dēļ.

«Tie ir augļi faktam, ka komandā ir tādi spēlētāji kā Deriks, Brendons un Melo (Karmelo Entonijs), kuri piesaista uzmanību un ļauj man būt brīvam,» Porziņģis solīja, ka būs gatavs realizēt radušās iespējas.

Otrdien savu debiju piedzīvoja cits latvietis Dāvis Bertāns, kurš nospēlēja četras minūtes un guva piecus punktus, bet viņa pārstāvētā Sanantonio «Spurs» komanda izbraukuma mačā neatstāja cerības uz panākumu pagājušās sezonas līgas finālistei Goldensteitas «Warriors».

Bertāns kļuva par ceturto latvieti vēsturē, kurš spēlējis NBA, sekojot Gundaram Vētram, Andrim Biedriņam un Porziņģim. Tāpat šī kļuvusi par pirmo reizi līgas vēsturē, kad vienlaicīgi spēlē divi latvieši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu