Džinobili: «Spurs» komandai esmu atdevis visu, pat savu labo sēklinieku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio «Spurs» pieredzējušais argentīniešu basketbolists Manu Džinobili intervijā atklājis, ka savulaik spēles laikā viņam ticis savainots sēklinieks, kuru nācies izoperēt.

«Kopš esmu «Spurs» vienībā, tai esmu atdevis sevi visu, pat savu labo sēklinieku,» intervijā Sanantonio televīzijas kanālam «News 4» atzina 39 gadus vecais argentīnietis.

Nepatīkamais atgadījums notiks pērn, kad Džinobili kājstarpē trāpīja tobrīd Ņūorleānas «Pelicans» spēlētājs Raiens Andersons, kurš šosezon pārstāv jau Hjūstonas «Rockets» komandu.

«Parasti, ja kas tāds notiek, sāp trīs minūtes, bet pēc tam esi gatavs atkal doties laukumā. Taču man sāpes nepārgāja ne pēc trim, ne piecām, ne desmit minūtēm un arī pēc stundas. Sāpes joprojām bija mežonīgas, tāpēc devos uz klīniku, kur pēc sonogrāfijas tika secināts, ka nepieciešama operācija. Tā bija ļoti nepatīkama situācija. Pēc tam nevarēju spēlēt pusotru mēnesi,» atzina Džinobili.

«Tagad es droši varu teikt, ka «Spurs» komandai esmu atdevis visu, pat savu labo «oliņu»,» ar humoru iepriekšējās sezonas notikumu atcerējās basketbolists.

Džinobili Sanantonio komandu pārstāv kopš 2002.gada, četras reizes ar to kļūstot par NBA čempionu. Titulus argentīnietis izcīnīja 2003., 2005., 2007. un 2014.gadā.

Karjeras laikā Džinobili divas reizes ir piedalījies NBA Visu Zvaigžņu spēlē, kā arī ar Argentīnas izlasi 2004.gadā triumfēja Atēnu olimpiskajās spēlēs.

LETA jau ziņoja, ka otrdien «Spurs» komandā savu pirmo NBA spēli aizvadīja Dāvis Bertāns, kurš kļuva vien par ceturto Latvijas basketbolistu, kurš spēlējis pasaules labākajā basketbola līgā.

«Spurs» sezonu ir sākusi ar divām uzvarām, sezonas pirmajā mačā ar 129:100 pārspējot pagājušās sezonas līgas finālisti Goldensteitas «Warriors», bet ceturtdien ar 102:94 uzveicot arī Sakramento «Kings».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu