Džeimss: Vestbruks sezonu var noslēgt ar vidēji «triple-double»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Klīvlendas «Cavaliers» līderis Lebrons Džeimss uzskata, ka Oklahomasitijas «Thunder» zvaigzne Rasels Vestbruks regulāro sezonu varētu noslēgt trijos galvenajos statistikas rādītājos ar divciparu skaitli.

«Vestbruks to var paveikt. Viņš pierāda, ka ir uz to spējīgs,» izdevumā ESPN citēts Džeimss. «Rasels ir kā enerģijas trusītis. Viņš nenogurst. Ar viņa kaislību pret spēli var regulāro sezonu noslēgt ar «triple-double».»

28 gadus vecais Vestbruks šosezon vidēji mačā guvis 31 punktu, savācis 10,9 atlēkušās bumbas zem groziem un veicis 11,3 rezultatīvas piespēles.

«Pēdējā laikā basketbols ir mainījies. Tas vairāk līdzinās tam, ko spēlēja astoņdesmitajos gados, kad komandas guva pa 135-145 punktiem spēlē. Pateicoties savam atlētiskajām dotībām, Vestbruks spēj savākt arī daudzas atlēkušās bumbas. Pie viņa bumba atrodas lielāko spēles daļu, tāpēc arī nav problēmu ar piespēļu dalīšanu,» teica Džeimss.

«Thunder» ar 14 uzvarām un astoņiem zaudējumiem šobrīd ir sestā spēcīgākā komanda Rietumu konferencē.

«Sķiet, viņš vidēji spēlē izpilda deviņus soda metienus. Ja spēj realizēt septiņus vai astoņus metienus no soda metiena līnijas, viņam tikai vienreiz atliek trāpīt no spēles. Viņam tas ir vienkārši. Ņemot vērā visus šos apstākļus, viņš sezonu varētu pabeigt ar vidēji «triple-double» spēlē,» norādīja «Cavaliers» zvaigzne.

Vestbruks ar «triple-double» izcēlies jau sešās spēlēs pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu