Vestbruka septītais «triple-double» pēc kārtas neglābj «Thunder» no zaudējuma

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Rasels Vestbruks piektdien izcēlās jau ar savu septīto «triple-double» pēc kārtas, kamēr viņa pārstāvētā Oklahomasitijas «Thunder» komanda Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 99:102 (23:25, 26:30, 28:31, 22:16) piekāpās Hjūstonas «Rockets».

Vestbruks šajā mačā izcēlās ar 27 punktiem, desmit rezultatīvām piespēlēm un desmit atlēkušajām bumbām. Ar septiņiem «triple-double» pēc kārtas viņš atkārtojis NBA visu laiku otro labāko rezultātu, pievienojoties leģendārajam Maiklam Džordanam, kurš to paveica 1989.gadā.

NBA rekords ar deviņiem «triple-double» pēc kārtas kopš 1968.gada pieder Viltam Čemberleinam.

Tikmēr «Rockets» sastāvā tālu no «triple-double» nebija Džeimss Hārdens, kurš atzīmējās ar 21 punktu, 12 rezultatīvām piespēlēm un deviņām atlēkušajām bumbām. 17 punktus tikmēr pievienoja Ēriks Gordons.

«Rockets» komandai šis bija jau piektais panākums pēc kārtas, kamēr «Thunder» vienībai pārtrūkusi sešu uzvaru sērija.

Citā mačā pie panākuma tika pašreizējā NBA čempione Klīvlendas «Cavaliers», kas savā laukumā ar 114:84 (31:27, 26:19, 30:23, 27:15) pieveica sava līdera Lebrona Džeimsa bijušo vienību Maiami «Heat».

Džeimss šajā duelī atzīmējās ar 27 punktiem, astoņām rezultatīvām piespēlēm un astoņām atlēkušajām bumbām.

Šāds sniegums Džeimsam ļāva kļūt par NBA visu laiku devīto rezultatīvāko basketbolistu, jo karjeras laikā viņš guvis jau 27 315 punktus, par diviem punktiem apsteidzot septiņdesmito gadu zvaigzni Elvinu Heisu.

«Cavaliers» sastāvā ar 28 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām izcēlās Kevins Lavs, kuru iepriekš mocīja muguras problēmas.

Tikmēr «Heat» rindās 17 punktus iemeta Deriks Viljamss.

Visas līgas un Rietumu konferences vadībā ar 20 uzvarām 23 spēlēs atrodas Goldensteitas «Warriors», kamēr aiz tās ar 18 panākumiem ir Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio «Spurs».

Austrumos priekšgalā ar 16 panākumiem 21 mačā atrodas «Cavaliers», bet latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks» ar 13 uzvarām 23 spēlēs ir šīs konferences piektajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu