Vestbruks līdz Čemberlena rekordam tomēr neaizsniedzas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Oklahomasitijas «Thunder» līderis Rasels Vestbruks šosezon demonstrē patiesi iespaidīgu sniegumu. Viņš septiņos Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačos pēc kārtas sasniedza «triple-double» jeb divciparu skaitli trijos statistikas rādītājos. Šī sērija pārtrūka.

«Thunder» komanda ar rezultātu 99:96 savā laukumā naktī uz pirmdienu pieveica Bostonas «Celtics», gūstot septīto uzvaru astoņos mačos.

Vestbruks izcēlās ar 37 gūtiem punktiem, savāca 12 atlēkušās bumbas zem groziem un veica sešas rezultatīvas piespēles partneriem.

Viņš atkārtojis leģendārā Maikla Džordana rekordu, kas arī septiņās spēlēs pēc kārtas savulaik izcēlās ar «triple-double». Rekords pieder citai NBA leģendai Viltam Čemberleinam, kurš 1968. gadā «triple-double» savāca deviņās spēlēs pēc kārtas.

Ziemeļamerikā Vestbruks iemantojis iesauku - misters «triple-double».

Vestbruks tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem kandidātiem uz sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu. «Mani neuztrauc MVP tituls. Vissvarīgākais man ir čempiontituls. Tā tas vienmēr bijis. Vienkārši cenšos realizēt savu talantu, lai palīdzētu savai komandai to sasniegt,» izdevumā ESPN citēts Vestbruks.

Ar 24 spēlēs izcīnītām 15 uzvarām «Thunder» šobrīd ieņem sesto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu