Mareks Mejeris atgriezies «VEF Rīga» komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Basketbola kluba «VEF Rīga» sastāvam pievienojies 25 gadus vecais Latvijas valstsvienības uzbrucējs Mareks Mejeris, kuram tā ir atgriešanās galvaspilsētas komandā, vēsta kluba direktore Laila Spaliņa.

Šo sezonu Mejeris sāka Francijas augstākās līgas klubā Šalonas pie Sonas «Elan», kuras sastāvā laukumā devās vēl otrdienas vakarā FIBA Eiropas kausa spēlē pret Enersta Kalves pārstāvēto Tirgumurešas «Mures» no Rumānijas.

Savukārt «VEF Rīga» sastāvā Mareks iepriekš nospēlēja 2014./2015. un 2015./2016. gada sezonas. Mejeris palīdzēja VEF izcīnīt 2015.gada Latvijas čempiontitulu, tiekot atzīts par izslēgšanas spēļu vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. Tā gada izslēgšanas spēlēs viņš vidēji spēlē 28,2 minūtēs savāca 13,2 punktus, 7,5 atlēkušās bumbas, kā arī efektivitātes koeficientu +18,1. Minētajā sezonā Mejeris bija vienīgais spēlētājs, kas izgāja laukumā visās VEF spēlēs (61).

Mejeris bija arī labākais cīnītājs par atlēkušajām bumbām katrā no viņa pirmajām divām sezonām VEF komandā. Līdz šim divu sezonu laikā nospēlējis 122 oficiālās spēles «VEF Rīga» sastāvā.

«VEF Rīga» galvenais treneris Jānis Gailītis: «Esam priecīgi, ka mūsu klubā atgriežas Mareks Mejeris, kurš šeit jau pavadījis divas sezonas un pierādījis sevi no labākās puses. Gan «VEF Rīga», gan pašam Marekam ir augstas ambīcijas, tāpēc centīsimies kopīgi sasniegt jaunas virsotnes.»

Mejeris ir arī pastāvīgs Latvijas valstsvienības spēlētājs jau vairākus gadus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu