Džordžs Karls: Vairāki NBA basketbolisti lieto dopingu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sakramento «Kings» galvenais treneris Džordžs Karls uzskata, ka līgā joprojām ir problēmas ar dopingu. Vairāki spēlētāji to izmantojot sava snieguma uzlabošanai.

«NBA ir krietni nopietnāka antidopinga programma, ja to salīdzina ar NFL vai MLB līgām. Ar to vienmēr esam lielījušies. Tomēr mums joprojām dopinga problēma pastāv. Tas mani uztrauc daudz vairāk nekā tie muļķi, kuriem ir likstas ar atjaunošanās preparātiem,» savā grāmatā «Furious George» raksta treneris.

65 gadus vecais Karls ir viens no deviņiem NBA treneriem, kurš karjeras laikā izcīnījis vairāk nekā 1000 uzvaru.

«Runāju par preparātiem, kas uzlabo sportiskos rezultātus: steroīdi, cilvēka augšanas hormoni un tamlīdzīgiem. Skaidri redzams, ka vairāki NBA basketbolisti lieto dopingu. Kā tas nākas, ka vairāki spēlētāji, kļūstot vecāki, paliek plānāki miesās un ir lieliskā formā? Kā viņiem izdodas ātri atgūties no traumām? Kāpēc viņi starpsezonā dodas uz Vāciju? Šaubos, ka skābu kāpostu dēļ,» uzskata Karls.

Karls 2013. gadā tika nosaukts par sezonas labāko treneri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu