«Knicks» bez Porziņģa tiek pie sezonas antirekordiem un smagi zaudē «Raptors»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Ņujorkas «Knicks» komanda, spēlējot bez Latvijas labākā sportista Kristapa Porziņģa, svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē sasniedza daudzus sezonas antirekordus un cieta smagu neveiksmi.

«Knicks», atzīmējot sezonas ekvatora sasniegšanu, ar 101:116 (26:27, 28:42, 8:27, 39:20) viesos kapitulēja Toronto «Raptors».

Jau spēles pirmajā puslaikā «Knicks» ielaida 69 punktus, sasniedzot sezonas antirekordu, tomēr tas bija nieks salīdzinājumā ar trešajā ceturtdaļā sekojošo. Tajā Ņujorkas vienība pirmajās desmit minūtēs guva tikai divus punktus un nokļuva iedzinējos ar 38 punktiem (56:94), kas arī ir lielākais deficīts sezonā.

Kopā trešajā ceturtdaļā «Knicks» kapitulēja pretiniekiem ar 8:27, bet ceturtajā ceturtdaļā jau spēle ritēja daudz atslābinātāk un Ņujorkas vienība nedaudz pietuvojās.

Šis Ņujorkas vienībai bija desmitais zaudējums pēdējās 12 spēlēs, bet Porziņģis Ahilleja cīpslas traumas dēļ izlaida otro dueli pēc kārtas un piekto kopā šosezon. Pēc šīs spēles «Knicks» komanda sasniegusi sezonas vidu, bet, neskatoties uz ļoti neveiksmīgo pēdējā laika sniegumu, tā joprojām ir tikai trīs panākumu attālumā no piektās vietas konferencē.

«Knicks» rindās svētdien rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Karmelo Entonijs, ar 17 punktiem izcēlās Džastins Holidejs, bet 16 punktus sameta Deriks Rouzs.

Tikmēr «Raptors» sastāvā 23 punktus iemeta Demārs Derouzens, ar 21 punktu atzīmējās Normens Pauels, tomēr viņš bija starp vairākiem «Raptors» rezervistiem, kas šādā mačā pamanījās būt ar negatīvu +/- attiecību, bet 20 punktus guva Demārs Kerols.

Tāpat daudzu gaidīts bija lietuviešu duelis - «Knicks» rindās deviņus punktus guva Mindaugs Kuzminsks, bet «Raptors» zvaigzne Jons Valančūns izcēlās ar 12 punktiem un 16 atlēkušajām bumbām.

Nākamajā spēlē «Knicks» pirmdien jau plkst.20 pēc Latvijas laika uzņems tiešo Austrumu konferences konkurenti Atlantas «Hawks». Pagaidām nav zināms vai Porziņģis būs spējīgs iziet laukumā jau šajā cīņā.

«Knicks» komanda ar 18 uzvaru 41 spēlē ieņem desmito pozīciju Austrumu konferences kopvērtējumā.

Savukārt cita latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio «Spurs» vienība ar 31 panākumu 40 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu