Durants pret bijušo komandu «Thunder» aizvada vienu no sezonas labākajām spēlēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kevins Durants nebija žēlsirdīgs pret savu pirmo komandu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA). Viņš guva 40 punktus, naktī uz ceturtdienu palīdzot Goldensteitas «Warriors» vienībai ar rezultātu 121:100 savā laukumā sagraut Oklahomasitijas «Thunder».

28 gadus vecais uzbrucējs 40 gūtajiem punktiem pievienoja arī izcīnītas 12 atlēkušās bumbas zem groziem un četras rezultatīvas piespēles, bet viņa +/- rādītājs bija +31.

Durants iepriekšējās astoņas sezonas pārstāvēja Oklahomasitijas komandu (2007./2008. gada sezonā vienība bāzējās Sietlā), bet pagājušajā vasarā viņš ar skaļu troksni pameta «Thunder», lai pievienotos spēcīgajai «Warriors». Šī pāreja daudzos Oklahomasitijas komandas līdzjutējos izraisīja negatīvas emocijas, neizpratni.

Šī Durantam bija viena no sezonas labākajām spēlēm individuāli. Viņš realizēja 13 no izpildītajiem 16 metieniem no spēles.

Vēl uzvarētājiem ar 24 punktiem izcēlās Stefans Karijs, 14 punktus pievienoja Klejs Tompsons.

Tikmēr «Thunder» rindās kārtējo «triple-double» savāca Rasels Vestbruks, kam 27 punkti, 15 savāktas bumbas zem groziem un 13 rezultatīvas piespēles. Ar gūtiem 22 punktiem atzīmējās Eness Kanters, bet divus punktus mazāk iemeta Viktors Oladipo.

Maču klātienē «ORACLE Arena» noskatījās 19 596 skatītāji.

«Warriors» ar 36 panākumiem un 6 zaudējumiem sezonā ir Rietumu konferences un visas līgas līdervienība, kamēr «Thunder» 25 uzvaras un 19 zaudējumi dod 7. pozīciju Rietumu zonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu