Porziņģis vēl nezina, kad atgriezīsies laukumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Sāpošas Ahilleja cīpslas dēļ pēdējās četras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta spēles izlaidis Ņujorkas «Knicks» komandas garā gala spēlētājs latvietis Kristaps Porziņģis. Viņam veiks magnētisko rezonansi, pēc kuras varētu kļūt skaidrs gaidāmais dīkstāves ilgums.

Džefa Hornačeka vadītā komanda bez Porziņģa sastāvā izcīnījusi vienu uzvaru un piedzīvojusi piecus zaudējumus. Pagājušajā naktī «Knicks» ar rezultātu 117:106 nedaudz negaidīti viesos pieveica Austrumu konferences trešo spēcīgāko vienību Bostonas «Celtics».

«Es nezinu,» atbildot uz Ziemeļamerikas basketbola žurnālistu jautājumu, vai varēs spēlēt nākamajā mačā ar Vašingtonas «Wizards», teica Porziņģis. «Kāja jūtas labi, bet var sanākt kā pēdējā laikā vienmēr - būtu gatavs spēlēt, tomēr nespēlēju. Man jābūt gudram un jāatgriežas, kad esmu gatavs par 100 procentiem. Jūtos labi, bet vēl ne līdz galam.»

Spēlē ar «Celtics» savainojuma dēļ nepiedalījās arī cits «Knicks» garā gala basketbolists francūzis Žoakims Noā. Viņam sāp kreisā potīte.

21 gadu vecais Porziņģis plānoja laukumā atgriezties mājas spēlē otrdien pret Atlantas «Hawks», taču tas nenotika.

«Ceru, ka pēc nākamās spēles varēšu doties laukumā,» izdevumā «New York Post» citēts Porziņģis. «Neciešu nēsāt uzvalku. Izskatos labi, bet neieredzu, ka man jābūt tajā grūtā laikā, kāds ir šobrīd.»

NBA etiķete nosaka, ka basketbolistiem, kuri nepiedalās mačos, bet ir kopā ar komandu, jānēsā uzvalks.

Porziņģis šosezon aizvadījis 36 mačus, kuros vidēji guvis 19,4 punktus, savācis 7,4 atlēkušās bumbas zem groziem un bloķējis 2,0 sāncenšu metienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu