Oficiāli: Kaspars Bērziņš pievienojies «Lokomotiv-Kubaņ»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Kaspars Bērziņš oficiāli pievienojies VTB Vienotās līgas basketbola klubam Krasnodaras «Lokomotiv-Kubaņ», vēsta vienības mājas lapa. 31 gadu vecais uzbrucējs parakstījis līgumu līdz šīs sezonas beigām.

«Kad saņēmu piedāvājumu no «Lokomotiv», ilgi nedomāju. Jūtos pagodināts, ka tāda līmeņa komanda izrādīja par mani interesi,» komandas mājas lapā citēts Bērziņš. «Šajā situācijā redzu pozitīvus momentus: «Loko» man ir daudz pazīstamu spēlētāju, Obradovičs ir lielisks treneris un ļoti pieredzējis, komandā ir augsti kvalificēts medicīniskas personāls.»

Šajā sezonā Bērziņš divas spēles aizvadīja dzimtās pilsētas Ogres komandā «Ogre»/«Kumho Tyre». Vēlāk viņš iedzīvojās savainojumā un kopš oktobra oficiālos mačos nav piedalījies.

«Krasnodara ir skaista pilsēta, labi laika apstākļi. Darīšu savu darbu ar pilnu atdevi. Zinu, ka komandai ir augsti mērķi, un darīšu visu, lai palīdzētu tos sasniegt.

Nevaru sagaidīt brīdi, kad sākšu darbu,» norādīja Bērziņš.

Iepriekšējā sezonā Bērziņš kopā ar Jāni Timmu spēlēja Sanktpēterburgas «Zeņit» vienībā, bet vēl tās sezonas sākumā pārstāvēja «Ņižņij Novgorod», kuru tobrīd vadīja Latvijas izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis.

«Kaspars ir pieredzējis basketbolists, kurš labi pārzina VTB Vienoto līgu. Šobrīd viņš atgūstas pēc neliela savainojuma un zina, ka adaptācijai nebūs daudz laika, jo «Loko» ir klubs ar augtām prasībām.

Bērziņš zina, kurp brauc. Viņš dos artavu spēka uzbrucēja un centra spēlētāja pozīcijā. No viņa gaidu labu sniegumu ne tikai Vienotajā līgā, bet arī Eiropas kausā,» sacīja galvenais treneris Saša Obradovičs.

VTB līgā Bērziņš iepriekš pārstāvējis «VEF Rīga», Samāras «Krasnije kriļja», «Ņižņij Novgorod» un «Zeņit» komandu.

Bērziņš ir ilggadējs Latvijas izlases basketbolists.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu