Noskaties: Karijs sapin kājās sedzēju un trāpa vienu no 11 tālmetieniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Dribla virtuozs Stefans Karijs no Goldensteitas «Warriors» komandas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā (126:111) pret Šarlotes «Hornets» bija teju neapturams. Vienā no spēles epizodēm otrajā ceturtdaļā viņš aiz tālmetiena līnijas kājās «sapina» Mārvinu Viljamsu, kurš zaudēja līdzsvaru un palika uz dēļiem, kamēr iepriekšējo divu sezonu vērtīgākais spēlētājs realizēja vienu no saviem precīzajiem 11 trīspunktu metieniem.

Karijs laukumā pavadītajās 30 minūtēs guva 39 punktus, veica astoņas rezultatīvas piespēles partneriem un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas zem groziem. Viņš savā mājas arēnā «ORACLE Arena» (19 596 skatītāji klātienē) realizēja 11 no izpildītajiem 15 tālmetieniem.

«Warriors» pēdējos 10 mačos svinēja devīto panākumu un ar izcīnītām 42 uzvarām 49 mačos ir pārliecinoša Rietumu konferences un visas līgas līdervienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu