BK «Ventspils» sāk Čempionu līgas izslēgšanas turnīru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bkventspils.lv

Iepriekšējās sezonas Latvijas trešais spēcīgākais basketbola klubs «Ventspils» šodien savā laukumā aizvadīs FIBA Čempionu līgas izslēgšanas turnīra pirmās kārtas maču, tiekoties ar Itālijas «Umana Reyer» no Venēcijas. Mača sākums pl. 19.00, to tiešraidē demonstrēs «Lattelecom» televīzijas kanālā «Best4Sport».

«Umana Reyer» Čempionu līgas pamatturnīru aizvadīja B apakšgrupā un 14 mačos izcīnīja deviņas uzvaras. Tikpat uzvaru bija arī grupas uzvarētājai Francijas «Le Mans» un Turcijas «Pinar Karsiyaka», taču Itālijas komandai tika otrā vieta.

Itālijas vienība septiņās izbraukuma spēlēs izcīnīja tikpat uzvaru, cik BK «Ventspils», – divas, un tas liecina, ka pretinieku laukumi «Umana Reyer» neiet pie sirds. Ja ņem vērā to, ka Itālijas komanda vēl svētdien aizvadīja Itālijas čempionāta spēli un bija jāmēro ne tas tuvākais ceļš uz Ventspili, tad vismaz pirms pirmās spēles Kurzemes klubam ir zināmas priekšrocības.

Itālijas A sērijas čempionāta kopvērtējumā «Umana Reyer» šobrīd ieņem otro vietu. Tā vietējā čempionātā 18 mačos izcīnījusi 12 uzvaras.

Atbildes spēle 22. februārī risināsies Venēcijā.

BK «Ventspils» teju mēnesi aizvadīja bez galvenā trenera Kārļa Muižnieka, kurš nu atgriezies pie komandas vadības grožiem. Savainojumus turpina dziedēt Andrejs Gražulis un Rihards Lomažs.

Pamatturnīrā «Ventspils» 14 mačos guva septiņas uzvaras.

«OlyBet» Latvijas Basketbola līgas (LBL) čempionātā «Ventspils» ar 17 uzvarām un piedzīvotiem diviem zaudējumiem ir turnīra līdervienība.

Čempionu līgas otrajā kārtā šā pāra veiksminiecei būs jātiekas ar citu Itālijas vienību «Air Avellino».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu