Siliņam 16 punkti uzvarētā Vācijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: telekom-baskets-bonn.de

Latviešu basketbolists Ojārs Siliņš svētdien iemeta 16 punktus Vācijas čempionāta mačā, palīdzot Bonnas «Telekom Baskets» vienībai viesos ar 77:70 (11:17, 18:20, 23:16, 25:17) apspēlēt Fehtas «Rasta» komandu, kamēr Jānis Strēlnieks ar 12 punktiem sekmēja valsts čempiones Bambergas «Brose» panākumu.

(Papildināts virsraksts un viss teksts.)

Bonnas komandas mačā vēl divas ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāts bija neizšķirts 64:64, bet atlikušajā laikā lieliski nospēlēja tieši Siliņš, pamanoties realizēt trīs tālmetienus.

Siliņš šajā mačā laukumā pavadīja 22 minūtes un 21 sekundi, kuru laikā grozā divus no trijiem divpunktu metieniem un četrus no astoņiem tālmetieniem.

Tāpat latvieša rēķinā bija trīs atlēkušās bumbas un trīs piezīmes. Cīņu viņš noslēdza ar 13 efektivitātes koeficienta punktiem.

Tieši Siliņš bija rezultatīvākais spēlētājs uzvarētājiem, bet 15 punktus pievienoja amerikānis Džošua Mejo, kurš 2011./12.gada sezonu aizvadīja Latvijas komandā «Liepājas Lauvas».

Savukārt Bambergas komanda viesos ar 76:57 (26:10, 24:15, 15:21, 11:11) pārliecinoši uzveica Frankfurtes «Fraport Skyliners» vienību.

Strēlnieks spēlēja 22 minūtes un 38 sekundes, trāpot trīs no četriem divpunktu metieniem un divus no trim trejačiem, bet aizmetot garām vienīgo «sodiņu». Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas un izdarīja četras rezultatīvas piespēles.

Latviešu basketbolists arī nopelnīja trīs piezīmes, spēli noslēdzot ar 17 efektivitātes punktiem.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Daniels Teiss, bet 12 punktus pievienoja arī Niks Zisis. Tikmēr Frankfurtes komandā 18 punktus guva Ševons Šīlds.

Bundeslīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 20 uzvarām 20 spēlēs ir Ulmas «Ratiopharm» komanda, kamēr «Brose» ir par panākumu mazāk.

Savukārt «Telekom Baskets» ar 11 panākumiem 19 dueļos atrodas septītajā pozīcijā.

Iepriekš šonedēļ Siliņš guva 12 punktus Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas kausa astotdaļfināla pirmajā spēlē, palīdzot «Telekom Baskets» ar 91:72 droši pārspēt Somijas klubu Joensū «Kataja Basket».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu