Dreimonds Grīns: «Knicks» īpašniekam ir vergtura mentalitāte

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA/TVNET

Viens no spēcīgās Goldensteitas «Warriors» komandas līderiem Dreimonds Grīns asi kritizējis Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas kluba «Knicks» īpašnieku Džeimsu Dolanu, kurš nesen iesaistījās konfliktā ar kādreizējo vienības zvaigzni Čārlzu Oukliju.

Pagājušajā nedēļā mačā pret Losandželosas «Clippers» 53 gadus vecais Ouklijs atradās tuvu savai kādreizējai komandai, kuru pārstāvēja desmit gadus. Viņš veltīja kritiku Dolanam, raidot viņa virzienā arī aizvainojošas frāzes.

Vēlāk policija Oukliju no «Madison Square Garden» aizveda saslēgtu roku dzelžos. Pēc tam viņam tika uzlikts mūža liegums apmeklēt «Knicks» spēles, taču tas drīz vien tika atcelts.

«Kad tu dari kaut ko manā labā - viss ir kārtībā. Bet kad ne, runā sliktu par organizāciju - viss pēkšņi kļūst slikti? Tā ir vergtura mentalitāte. Tas ir absurds,» ESPN citēts Grīns.

Viņš arī izteicies, ka nezina nevienu brīvo aģentu, kurš vēlētos pārstāvēt «Knicks» komandu.

«Šis cilvēks [Ouklijs] ir leģenda. Godāt viņu,» teica Grīns. «Pirmām kārtām. Viņš ir Čārlzs Ouklijs. Kāpēc viņam par savu naudu uz «Knicks» spēlēm būtu jāpērk biļete?»

Ouklijs ir 21. visu laiku labākais NBA atlēkušo bumbu vācējs.

Pēdējā laikā pār Dolana galvu veļas visai liels kritikas vilnis. Turklāt arī «Knicks» komandas sekmes ir vājas un tiek runāts par nesaskaņām vienības iekšienē. Līderim Karmelo Entonijam esot konflikts ar prezidentu Filu Džeksonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu