NBA tenkas: Batleru varētu aizmainīt uz Bostonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Tuvojoties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) maiņu darījumu termiņa beigām, aktualizējušās dažādas tenkas par iespējamām spēlētāju rokādēm. Vienu no Čikāgas «Bulls» komandas līderiem Džimiju Batleru varētu aizmainīt uz Bostonas «Celtics», vēsta Ziemeļamerikas prese.

Pats Batlers, kurš pagājušās nedēļas nogalē piedalījās Visu zvaigžņu spēlē, izteicies, ka labprāt paliktu Čikāgas komandā.

«Neviens nezina, kas var notikt. Jūs nekad nezināt, kas notiks nākamajā dienā. Vienkārši došos gulēt un cerēšu, ka pamodīšos nākamajā rītā,» izdevumam «Yahoo Sports» norādīja 27 gadus vecais Batlers, kurš pārstāvēja ASV izlasi Rio olimpiskajās spēlēs, kļūstot par olimpisko čempionu.

NBA maiņu darījumu beigu termiņš ir šīs ceturtdienas plkst. 22.00 pēc Latvijas laika.

«Necenšos apgalvot, ka mani nevar aizmainīt. Vienkārši neuztraucos. Tomēr ceru, ka mani neaizmainīs. Tiesa, es to nespēju kontrolēt,» teica Batlers.

Viņš šajā sezonā vidēji mačā izcēlies ar 24,5 punktiem, savāktām 6,3 atlēkušajām bumbām zem groziem un veiktām 5,0 rezultatīvām piespēlēm.

Individuāli Batleram šī ir viņa karjeras labākā sezona.

Nesen Sakramento «Kings» komanda uz Ņūorleānas «Pelicans» komandu aizmainīja vienu no līgas labākajiem centra spēlētājiem Demarkusu Kazinsu, kurš veidos spēcīgu duetu ar Entoniju Deivisu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu