«Knicks» aktīvi izskatot Rouza aizmainīšanas iespējas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kristapa Porziņģa komandas biedrs Ņujorkas «Knicks» rindās Deriks Rouzs līdz ceturtdienai varētu tikt aizmainīts uz citu komandu. Viņu savās rindās vēloties vairākas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības, atsaucoties uz ESPN apskatnieku Aienu Begliju, vēsta «CBS Sports».

28 gadus vecais Rouzs ir vājš aizsardzības spēlētājs, un tieši viņš esot «Knicks» komandas nelaimju cēlonis. Janvārī viņš, nevienu neinformējot, neieradās uz spēli ar Ņūorleānas «Pelicans».

Lai arī Rouza individuālā statistika ir pieklājīga, viņš nedarbojas komandas interesēs, pārāk bieži spēlē savtīgi.

NBA maiņu darījumu beigu termiņš ir šīs ceturtdienas plkst. 22.00 pēc Latvijas laika.

«Knicks» savu nākotnes modeli plāno veidot ap Kristapu Porziņģi un viņa draugu spāni Villiju Ernangomesu, kurš debijas sezonā demonstrē teicamu sniegumu. Abiem garā gala basketbolistiem kluba vadība cenšoties piemeklēt labu perimetra spēlētāju.

Rouzs bija 2010./2011. gada sezonas līgas vērtīgākais spēlētājs jeb MVP. Vēlāk viņu nomocījuši savainojumi, pēc kuriem viņš tā arī savā labākajā kondīcijā nav spējis atgriezties.

Kļuvis zināms, ka no sava līguma punkta negrasās atkāpties cits «Knicks» līderis Karmelo Entonijs, kas nevar tikt aizmainīts pret paša vēlēšanos.

Vēl nesen izskanēja informācija, ka «Knicks» prezidents Fils Džeksons grib sastāvu papildināt ar spāņu saspēles vadītāju Rikiju Rubio, no kura līdz ceturtdienai cer atbrīvoties Minesotas «Timberwolves». Džeksons viņu vēlējies komandai piesaistīt jau pirms 2015./2016. gada sezonas.

«Knicks» no Austrumu konferences labākā astotnieka šķir četras uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu