«Timberwolves» piedāvājis «Knicks» mainīt Rubio pret Rouzu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA/TVNET

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Minesotas «Timberwolves» vadība piedāvājusi apmainīt savu spāņu saspēles vadītāju Rikiju Rubio pret Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas «Knicks» komandas zvaigzni Deriku Rouzu, vēsta vairāki Ziemeļamerikas mediji.

Šāds maiņas darījums tiek uzskatīts par diezgan ticamu, jo «Timberwolves» jau ilgāku laiku cenšas atbrīvoties no Rubio, turklāt viņu «Knicks» sastāvā jau pirms 2015./2016. gada sezonas vēlējies redzēt kluba prezidents Fils Džeksons.

Rouzs tiekot uzskatīts par šīs sezonas Ņujorkas vienības nelaimju nesēju.

«Timberwolves» komandas galvenais treneris Toms Tibodo iepriekš piecas sezonas ar Rouzu strādāja Čikāgas «Bulls» vienībā. Rouzam pēc šīs sezonas noslēdzas līgumsaistības un viņš kļūs par brīvo aģentu. Tibodo norādījis, ka viņa vadītajai komandai noderētu pieredzējis saspēles vadītājs, kurš ir prasmīgs punktu guvējs.

NBA maiņu darījumu beigu termiņš ir šīs ceturtdienas plkst. 22.00 pēc Latvijas laika.

Vēl Rubio un Rouza maiņas darījumā tiek piesaukts Detroitas «Pistons» komandas vārds, kas gatava maiņas darījumu ceļā iesaistīt Redžiju Džeksonu.

Rubio piesaiste «Knicks» varētu nākt par labu Porziņģim un citam spānim Villijam Ernangomesam, kurš debijas sezonā parādījis sevi no labākās puses. Rubio lielākais pluss ir viņa piespēle un laukuma pārredzēšana, kas bija mīnuss Rouzam.

26 gadus vecais Rubio šosezon laukumā pavadījis vidēji 32,1 minūti, kuru laikā izcēlies ar 8,9 punktiem, veiktām 8,4 rezultatīvām piespēlēm, savāktām 3,8 bumbām zem groza un pārķēris 1,8 pretinieku piespēles.

«Knicks» no Austrumu konferences labākā astotnieka šķir četru uzvaru tiesa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu