BK «Ventspils» Venēcijā centīsies nodrošināt vietu Čempionu līgas nākamajā kārtā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bkventspils.lv

Basketbola klubs «Ventspils» šovakar Itālijā aizvadīs FIBA Čempionu līgas izslēgšanas turnīra pirmās kārtas atbildes maču, plkst. 21.30 pēc Latvijas laika (tiešraide «Lattelecom» kanālā «Best4Sport TV» tiekoties ar Venēcijas «Umana Reyer» komandu.

Abu komandu pirmajā mačā uzvaru, pateicoties Māra Gulbja un Villija Dīna veiksmīgajam sniegumam spēles izskaņā, ar rezultātu 74:67 savā laukumā izcīnīja Kārļa Muižnieka vadītie basketbolisti.

Nākamajā kārtā iekļūs komanda, kura uzvarēs divu spēļu summā.

«Umana Reyer» Čempionu līgas pamatturnīru aizvadīja B apakšgrupā un 14 mačos izcīnīja deviņas uzvaras. Tikpat uzvaru bija arī grupas uzvarētājai Francijas «Le Mans» un Turcijas «Pinar Karsiyaka», taču Itālijas komandai tika otrā vieta.

Pamatturnīrā «Ventspils» 14 mačos guva septiņas uzvaras.

Itālijas A sērijas čempionāta kopvērtējumā «Umana Reyer» šobrīd ieņem trešo vietu. Tā vietējā čempionātā 19 mačos izcīnījusi 12 uzvaras.

Savainojumus «Ventspils» nometnē turpina dziedēt Andrejs Gražulis (atsācis treniņus un drīzumā varētu atgriezties ierindā) un Rihards Lomažs.

«OlyBet» Latvijas Basketbola līgas (LBL) čempionātā «Ventspils» ar 19 uzvarām un piedzīvotiem diviem zaudējumiem ir turnīra līdervienība.

Čempionu līgas otrajā kārtā šā pāra veiksminiecei būs jātiekas ar citu Itālijas vienību «Air Avellino».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu