Rubio tviterī sācis sekot Porziņģim. Vai pārcelsies uz «Knicks»?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Līdz plkst. 22 pēc Latvijas laika Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubi drīkst veikt spēlētāju maiņas darījumus. Pēc tam to šajā sezonā vairs nevarēs. Daudz komandas steidz papildināt, pastiprināt savus sastāvus. Tāpat daudz vienības cenšas atbrīvoties no liekajiem basketbolistiem. Joprojām medijos turpinās karstas diskusijas Ņujorkas «Knicks» sakarā, kas aktīvi cenšas aizmanīt Deriku Rouzu un, iespējams, iegūt Minesotas «Timberwolves» spāņu saspēles vadītāju Rikiju Rubio.

Preses izdevumi Ziemeļamerikā ķidā katru sīkumu. «The New York Times» pamanījis, ka 26 gadus vecais Rubio populārajā sociālajā tīklā «Twitter» nesen sācis sekot «Knicks» zvaigznei Kristapam Porziņģim, kas liek domāt, ka viņi varētu kļūt par komandas biedriem.

Rubio tviterī seko 236 profiliem, un Porziņģis ir pēdējais, kuram viņš sācis sekot.

Tāpat Spānijas basketbolists «Twitter» īsajā biogrāfiskajā aprakstā dzēsis informāciju, ka pārstāv «Timberwolves» komandu.

Rouza un Rubio maiņas darījums starp «Knicks» un «Timberwolves» tiek uzskatīts par diezgan ticamu, jo Minesota kluba vadība jau ilgāku laiku cenšas atbrīvoties no spāņa, turklāt viņu Ņujorkas vienības sastāvā jau pirms 2015./2016. gada sezonas vēlējies redzēt kluba prezidents Fils Džeksons.

Rouzs tiekot uzskatīts par šīs sezonas «Knicks» vienības nelaimju nesēju.

Nereti darījumi NBA tiek veikti pēdējā brīdī.

«Timberwolves» komandas galvenais treneris Toms Tibodo iepriekš piecas sezonas ar Rouzu strādāja Čikāgas «Bulls» vienībā. Rouzam pēc šīs sezonas noslēdzas līgumsaistības un viņš kļūs par brīvo aģentu. Tibodo norādījis, ka viņa vadītajai komandai noderētu pieredzējis saspēles vadītājs, kurš ir prasmīgs punktu guvējs.

Tibodo gan amerikāņiem piemītošā manierē ESPN atklājis, ka apmierina arī pašreizējais sastāvs un labprāt turpinātu darbu, neveicot izmaiņas spēlētāju rindās.

Rubio piesaiste «Knicks» varētu nākt par labu Porziņģim un citam spānim Villijam Ernangomesam, kurš debijas sezonā parādījis sevi no labākās puses. Rubio lielākais pluss ir viņa piespēle un laukuma pārredzēšana, kas bija mīnuss Rouzam.

Rubio šosezon laukumā pavadījis vidēji 32,1 minūti, kuru laikā izcēlies ar 8,9 punktiem, veiktām 8,4 rezultatīvām piespēlēm, savāktām 3,8 bumbām zem groza un pārķēris 1,8 pretinieku piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu