«Knicks» pēdējā spēlētāju pārejas dienā neveic nevienu darījumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks» komanda ceturtdien, kad Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) bija pēdējā spēlētāju pāreju diena, neveica nevienu darījumu, līdz ar to sezonas beigu daļu aizvadīs tādā pat sastāvā.

Vēl pirms pāris nedēļām mediji ziņoja, ka «Knicks» apsver sava līdera Karmelo Entonija aizmainīšanu, šajā nolūkā uzrunājot Klīvlendas «Cavaliers» un Losandželosas «Clippers» vienības, tomēr pēdējās dienās šīs runas pieklusa. Savukārt dienu pirms NBA pāreju termiņa beigām parādījās baumas, ka Ņujorkas komanda sākusi sarunas ar Minesotas «Timberwolves» par saspēles vadītāja Derika Rouza atdošanu.

«Knicks» pretī vēlējās talantīgo spāņu saspēles vadītāju Rikiju Rubio, tomēr arī šis darījums ceturtdien nenotika. Kā vēsta ESPN, «Knicks» vēlējušies iegūt ne tikai Rubio, bet vēl kādu spēlētāju vai izvēles iespējas NBA draftā, un tieši tas bijis galvenais šķērslis, lai abas komandas nonāktu pie kopsaucēja.

«Timberwolves» par savu lēmumu paziņoja pusstundu pirms NBA pāreju termiņa beigām, pēc tam «Knicks» savas prasības samazinājuši, piekrītot tikai Rouza un Rubio darījumam, taču pēdējā brīdī Minesotas klubs arī no šādas iespējas atteicies.

ESPN arī norāda, ka Losandželosas «Clippers» komanda interesējusies par aizsarga Kortnija Lī iegādi, vēl citi klubi izrādījuši interesi par Brendonu Dženingsu un Kailu O'Kvinu, tomēr arī šie spēlētāji paliek «Knicks» rindās.

Tikmēr NBA pēdējā pāreju diena kopumā pagāja gana klusi un neviena no līgas lielajām zvaigznēm darījumos neiekļuva, lai gan Bostonas «Celtics» un Denveras «Nuggets» no Indiānas «Pacers» vēlējās iegūt Polu Džordžu, taču arī šajā gadījumā klubi nevienojās.

Vienu no «skaļākajiem» darījumiem veica Dalasas «Mavericks» un Filadelfijas «76ers», jo dalasieši ieguva talantīgo uzbrucēju Nerlensu Noelu, pretī atdodot austrāliešu centru Endrjū Bogutu, aizsargu Džastinu Andersonu un pirmās kārtas izvļes tiesības NBA draftā.

Plašu darījumu realizēja arī Oklahomsitijas «Thunder» un Čikāgas «Bulls». «Thunder» meklējot palīgspēkus savam līderim Raselam Vestbrukam, iemainīja Tadžu Gibsonu un Dagu Makdermotu, kā arī 2018.gada NBA drafta otrās kārtas izvēles tiesības, bet uz Čikāgu pārcēlās Kemerons Peins, Entonijs Morovs, kā arī «Bulls» ieguva tiesības uz francūzi Žofriju Lovernjē.

Vēl Toronto «Raptors» no Fīniksas «Suns» ieguva uzbrucēju Pīdžeju Takeru, savukārt «Suns» no Atlantas «Hawks» par naudas kompensāciju tika pie Maika Skota, bet Denveras «Nuggets» no Milvoki «Bucks» iemainīja Roju Ibēru, pretī dodot izvēles tiesības draftā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu