Gasols: «Spurs» nav vajadzīgs spēlētājs, kas met 30 punktus mačā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Pieredzējušais Spānijas centra spēlētājs/spēka uzbrucējs Pau Gasols, kurš ir komandas biedrs Dāvim Bertānam Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Sanantonio «Spurs», uzskata, ka viņa pārstāvētajai vienībai nav nepieciešams izteikts punktu guvējs, kas vidēji mačā iemestu 30 un vairāk punktu.

«Šī ir komanda, kurai nav nepieciešams spēlētājs, kas vidēji spēlē mestu 30 punktus. Esam sabalansēts sastāvs,» «San Antonio Express-News» paudis spānis. «Mums ir daudz spēlētāju, kuri prot gūt punktus. Ir jānoliek malā kaut kādas personīgās ambīcijas, lai labumu gūtu komanda.»

«Spurs» līderis ir Kavai Lenards, kurš vidēji mačā gūst 25,8 punktus. Turklāt viņš ir ļoti labi spēlē arī aizsardzībā.

Grega Popoviča vadītā komanda izcīnījusi četras uzvaras pēc kārtas izbraukumā. Nākamā spēle «Spurs» paredzēta naktī uz ceturtdienu savā laukumā pret Indiānas «Pacers». Pēdējo spēli Bertāna pārstāvētā komanda «AT&T Center» aizvadīja 4. februārī, kam sekoja astoņi mači viesos.

Ar 58 spēlēs gūtiem 45 panākumiem «Spurs» šobrīd ieņem otro vietu Rietumu konferences un visas līgas kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu