Oficiāli apstiprināta Porziņģa piedalīšanās trešdienas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis pēc divu spēļu izlaišanas potītes traumas dēļ trešdien atgriezīsies laukumā, pavēstījis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas «Knicks» galvenais treneris Džefs Hornačeks.

«Knicks» komanda pagājušajā sestdienā viesos ar rezultātu 104:119 piekāpās pērnās sezonas čempionei Klīvlendas «Cavaliers», bet Porziņģis pirmā puslaika beigās uzkāpa uz pēdas komandas biedram Villijam Ernangomesam, savainojot potīti.

Šī iemesla dēļ Porziņģis izlaida nākamās divas spēles - sestdien Karmelo Entonija uzvaras metiens palīdzēja «Knicks» ar rezultātu 110:109 savā laukumā uzveikt Filadelfijas «76ers», bet pirmdien ar 91:92 tika zaudēts Toronto «Raptors», jo šoreiz Entonija izšķirošais metiens lidoja grozam garām.

Jau otrdien tika ziņots, ka Porziņģis piedalījies «Knicks» komandas treniņā un latvietis sanākušajiem mediju pārstāvjiem pauda, ka ir gatavs atkal spēlēt. Savukārt trešdien latvieša piedalīšanās izbraukuma duelī ar kopvērtējumā gandrīz blakus esošo Orlando «Magic» vienību apstiprināta oficiāli.

Tomēr «Knicks» garo spēlētāju veselības problēmas turpinās un potītes traumas dēļ trešdien nevarēs spēlēt Ernangomess. Tāpat sezona jau ir beigusies vienības pamata centram Žoakimam Noā.

Porziņģis šosezon 50 spēlēs vidēji izcēlies ar 18,1 punktu un 7,1 atlēkušo bumbu, abos rādītājos būdams otrais labākais «Knicks» komandā. Dažādu veselības likstu dēļ viņš izlaidis desmit savas komandas mačus.

Ar 24 panākumiem 60 spēlēs «Knicks» komanda joprojām ir Austrumu konferences 12.pozīcijā, taču pēdējos astoņos mačos gūtas tikai divas uzvaras. Astotajā vietā esošā Detroitas «Pistons» 59 mačos gan izcīnījusi tikai par trim uzvarām vairāk.

Savukārt «Knicks» trešdienas pretiniece «Magic» ar 22 uzvarām 60 spēlēs ir Austrumu konferences priekšpēdējā, 14.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu