Porziņģis: Situācija šobrīd ir ļoti smaga

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis pēc Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mača, kurā viņa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks» piekāpās turnīra vājākajai komandai Bruklinas «Nets», pauda lielu vilšanos par vienības sniegumu.

«Knicks» svētdien viesos ar rezultātu 112:120 (26:39, 23:28, 31:24, 32:29) zaudēja «Nets» basketbolistiem, bet Porziņģis šajā mačā atzīmējās ar 19 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un pieciem bloķētiem metieniem.

«Nespēlējām tā, kā mums to vajadzēja. Ļāvām pretiniekiem mest brīvus trīspunktniekus, turklāt viņi arī trāpīja. Pirmais puslaiks mūsu izpildījumā bija ļoti slikts,» pēc mača žurnālistiem teica Porziņģis. Pirmajā puslaikā «Nets» demonstrēja dominējošu sniegumu, bet trešās ceturtdaļas ievadā šīs komandas pārsvars pārsniedza arī 20 punktus.

«Protams, ir psiholoģiski grūti spēles laikā atrasties tik lielos iedzinējos, taču paši sevi šādā situācijā nostādījām. Mums bija jāizmanto visi pieejamie līdzekļi, lai atspēlētos. Mums izdevās pietuvoties, taču ar to nebija pietiekami. Viņi šoreiz spēlēja krietni labāk par mums,» atzina Porziņģis. «Esmu ļoti vīlies. Visa kopējā situācija šobrīd ir ļoti smaga. Mēs lietas nedarām pareizi un nekas nesanāk. Mums ir jāatrod risinājums. Lai arī cik regulārā čempionāta maču sezonā atlicis, mums no sevis ir jāatdod pilnīgi viss, lai sezonu noslēgtu, neko nenožēlojot.»

Ar 26 uzvarētām spēlēm Porziņģa pārstāvētais klubs Austrumu konferencē joprojām ieņem 12.vietu, no astotās pozīcijas, kurā atrodas Milvoki «Bucks», atpaliekot par sešām uzvarām. Tiesa, «Bucks» ir aizvadījuši par divām spēlēm mazāk.

Nākamo spēli «Knicks» aizvadīs trešdien, kad savā laukumā uzņems Indiānas «Pacers», bet divas dienas vēlāk turpat «Madison Square Garden» jātiekas ar «Nets» basketbolistiem. Pēc tam sekos četru izbraukuma spēļu sērija, kuras noslēgumā būs jāspēkojas ar Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio «Spurs».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu