Rubio labojis «Timberwolves» rekordu piespēļu ziņā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Veicot 19 rezultatīvas piespēles Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, spānis Rikijs Rubio pirmdien sasniedza jaunu Minesotas «Timberwolves» kluba rekordu.

«Timberwolves» basketbolisti ar rezultātu 119:104 savā laukumā negaidīti pārliecinoši pieveica spēcīgo Vašingtonas «Wizards», un tieši Rubio bija viens no cīņas galvenajiem varoņiem.

26 gadus vecais Rubio 19 rezultatīvām piespēlēm pievienoja gūtus 22 punktus un savāktas piecas atlēkušās bumbas zem groziem.

«Viņš [Rubio] gandrīz vienatnē nokārtoja mums uzvaru,» pēc spēles ESPN citēts viens no uzvarētāju komandas līderiem Karls Entonijs Taunss, kurš guva 39 punktus un izcīnīja 13 bumbas. «Mēs tikai pievienojām pa drusciņai to, ko viņš mums sniedza.»

Vēl uzvarētājiem ar «double-double» izcēlās Nemaņja Bjelica, kam 16 punkti un 10 atlēkušās bumbas.

Pēdējo pāris mēnešu laikā Rubio demonstrē savas karjeras labāko basketbolu. Viņu sezonas laikā centās iegūt Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks», bet «Timberwolves» kluba vadība nolēma savu pamatsastāva saspēles vadītāju saglabāt komandā.

«Dažreiz saskatu lietas nedaudz savādāk, un tas visu padara daudz vienkāršāku,» teica Rubio. «Šoreiz pirmajā ceturtdaļā patiešām tā bija. Centos turēt tempu jau no paša sākuma un spēlēt agresīvi.»

Tikmēr Vašingtonas komandas sastāvā 27 punktus iemeta Džons Vols, bet Bredlijs Bīls pievienoja 20 punktus un septiņas atlēkušās bumbas.

«Wizards» līdz šim mačam bija guvusi piecus panākumus pēc kārtas.

«Nemeklējam attaisnojumus,» sacīja Vols, kurš tika atzīts par pagājušās nedēļas labāko spēlētāju Austrumu konferencē. «Mēs vienkārši nespēlējām pietiekami labi aizsardzībā.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu