Pasečņika «Herbalife» izcīna drošu uzvaru ACB līgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Latvijas basketbolista Anžeja Pasečņika pārstāvētā Grankanārijas «Herbalife» komanda svētdien Spānijas augstākās līgas (ACB) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 95:76 (29:20, 22:23, 21:14, 23:19) pārspēja Manrezas ICL.

Pasečņiks šajā mačā laukumā bija 14 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā iemeta divus no trim divpunktu metieniem, tiekot pie četriem punktiem.

Tāpat viņam trīs atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda, trīs piezīmes, viens izprovocēts noteikumu pārkāpums un četri efektivitātes punkti.

Uzvarētājiem pa 21 punktam iemeta Roiss O'Nīls un Pavlo Agvilars, bet pretiniekiem 12 punktus guva Skots Sagss.

Tikmēr Rolands Šmits svētdien guva sešus punktus, bet viņa pārstāvētā Fuenlavradas «Montakit» savā laukumā ar 67:72 (15:20, 13:15, 23:17, 16:20)piekāpās Seviljas «Real Betis Energia Plus» vienībai.

Valmierietis šajā spēlē laukumā pavadīja 16 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā realizēja vienu no trim tālmetieniem, trīs no četriem soda metieniem, bet aizmeta garām divus divpunktu metienus.

Tāpat viņam arī divas atlēkušās bumbas, viena pārtverta bumba, viens bloķēts metiens, divas piezīmes, trīs izprovocēti noteikumu pārkāpumi un seši efektivitātes punkti.

«Montakit» rindās ar 11 punktiem rezultatīvākais bija Marko Popovičs, bet uzvarētājiem 20 punktus iemeta Trents Lokets.

Kopvērtējuma vienvadībā ar 18 uzvarām 23 spēlēs ir Tenerifes «Iberostar» komanda, bet «Herbalife» ar 16 uzvarām ir septītajā vietā, turklāt tikpat panākumu ir arī otrajā pozīcijā esošajai «Valencia Basket», kas gan pagaidām aizvadījusi par diviem mačiem mazāk.

Tikmēr «Montakit» ar desmit uzvarām ir 11.pozīcijā 17 klubu vidū, turklāt astotā pozīcijā ir divu panākumu attālumā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu