Vestbruka «triple-double» sezona: 0, 95, 106

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Vai Oklahomasitijas «Thunder» līderis Rasels Vestbruks atkārtos leģendārā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāja Oskara Robertsona rekordu? Šāda tipa jautājums pēdējā laikā rotā Ziemeļamerikas sporta izdevumu virsrakstus.

NBA rekordists vienas sezonas laikā iekrāto «triple-double» ziņā ir Robertsons, kurš 41 «triple-double» no saviem karjeras 181 savāca 1961./1962. gada sezonā.

«Thunder» komandai regulārajā čempionātā vēl jāaizvada 13 mači. Šajās spēlēs Vestbruks var vairs negūt nevienu punktu, bet vidēji jāsavāc 7,3 atlēkušās bumbas (kopā 95) un jāizpilda 8,2 rezultatīvas piespēles (kopā 106). Tādā gadījumā viņš gūtajos punktos, savāktajās bumbās zem groziem un veiktajās piespēlēs tiks pie divciparu skaitļa, vidēji sezonā sasniedzot «triple-double».

Sezonā kopumā Vestbruks ticis pie 34 «triple-double».

Vidēji spēlē 28 gadus vecais Vestbruks šosezon guvis 31,7 punktus, izcīnījis 10,5 atlēkušās bumbas un veicis 10,3 rezultatīvas piespēlēs partneriem. Viņš būs viens no galvenajiem kandidātiem sezonas vērtīgākā spēlētāja balvai.

Nākamo spēli «Thunder» aizvadīs naktī uz otrdienu, kad spēkiem mērosies ar Goldensteitas «Warriors», uz kuru starpsezonā pārgāja bijušais Oklahomasitijas komandas līderis Kevins Durants. Viņš gan traumas dēļ laukumā nedosies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu