Popovičs: Arī turpmāk spēlētājiem došu atpūtu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio «Spurs» galvenais treneris Gregs Popovičs arī turpmāk plāno atpūtināt savas vadītās vienības līderus, dodot viņiem atpūtas dienas.

«Es arī turpmāk pieņemšu šādus lēmumus,» ESPN sacīja Popovičs. «Treneri un ģenerālmenedžeris šo problēmu saprot. Bet viss nav tik vienkārši. NBA vadībai ir jāsaprot, ka mūsu risinājumi var ietekmēt spēlētāju karjeru pat vairākas sezonas.»

Popovičs nereti saspringta kalendāra laikā devis atpūtu savas komandas līderiem, kuri regulāri laukumā pavada 30 un vairāk minūtes. «Spurs» komandā ir vairāki ļoti pieredzējuši basketbolisti, kuriem atpūta lielu slodžu laikā ir ļoti nepieciešama.

«Jūs gribat redzēt spēlētāju konkrētā spēlē vai vēlaties, lai viņš līgā aizvadītu vēl trīs sezonas? Gribat redzēt viņu spēlējam izslēgšanas spēļu turnīrā, jo viņš nav savainots?» jautāja Popovičs.

NBA regulārajā turnīrā komandām kopumā jāaizvada 82 mači. Katras konferences astoņām spēcīgākajām vienībām sezona turpinās izslēgšanas spēlēs. «Spurs» ir viena no līgas līdervienībām un pretendentēm uz čempiontitulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu