Durants atsācis treniņus. Prognozes ir piesardzīgi optimistiskas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Viens no Goldensteitas «Warriors» komandas līderiem Kevins Durants atsācis treniņus un laukumā varētu atgriezties līdz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta beigām, vēsta ESPN. Tiesa, klubs nevēlas sasteigt notikumus un par viņa spēlēt atsākšanu ir piesardzīgs.

28 gadus vecais Durants 28. februārī iedzīvojās ceļgala savainojumā, kad viņam kādā spēles epizodē cīņā ar Vašingtonas «Wizards» pie sava groza virsū uzgāzās komandas biedrs Zaza Pačulija.

Durants atsācis pildīt dažādus vingrinājumus, tostarp veic metienus kustībā. Kopš gūtās traumas pagājušas 22 dienas, un mediķi uzskata, ka tā ir aptuveni puse no nepieciešamā atveseļošanās laika.

Stīva Kera vadītajai «Warriors» komandai regulārajā turnīrā vēl jāaizvada 11 mači. Pēdējā spēlē regulārajā čempionātā Goldensteitas basketbolistiem paredzēta 12. aprīlī pret Losandželosas «Lakers».

Durants ir «Warriors» komandas labākais punktu guvējs. Šajā sezonā viņš vidēji spēlē izceļas ar 25,8 punktiem, savācis 8,2 atlēkušās bumbas zem groziem.

Kopš vieglā uzbrucēja savainošanās «Warriors» aizvadījusi 12 mačus, kuros guvusi septiņas uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu